default-logo

De Beste Adressen aan de Rivier

 

Tijdens de cruise de Bou el Mogdad krijgt u de kans enkele van de beste hotels

en charmante gastenverblijven tussen Saint-Louis en Podor te ontdekken.

Hotel La Résidence in Saint-Louis

 

Gelegen in het historisch centrum van Saint-Louis, maakt dit hotel met zijn uitgesproken architectuur deel uit van de geschiedenis van de stad.

De open bar geeft uit op een ruime patio, geschikt voor ontspanning en een heerlijke maaltijd aangeboden door de uitstekende keuken van het hotel.

La Residence ontvangt ook een zakelijk publiek en stelt vergaderzalen ter beschikking. Uw cruise begint met de lunch op zaterdagmiddag in het restaurant van het hotel.

Contact : www.hoteldelaresidence.com

De Gîte d’Étape in Richard-Toll

 

Het beste adres voor een ontspannen verblijf in Richard Toll is de “Gite d’Etape’, ideaal gelegen aan de rand van de rivier.

Naast de familiale keuken van het restaurant kan u er genieten van de prachtige tuin of het zwembad. De passagiers van de cruise komen via de ponton van de Gîte aan wal voor het bezoek aan Richard Toll.

Contact : www.petitfute.com

Het Fort van Dagana

 

Het voormalige Fort van Faidherbe met zijn typische architectuur werd gerenoveerd tot een charmant gastenverblijf aan de Senegal-rivier.

Tijdens het bezoek aan Dagana kunnen de passagiers van de Bou er gebruik maken van het prachtige zwembad, of een kijkje nemen in het kleine museum ingericht door Gilles, de eigenaar, die er een mooie collectie oude foto’s en postkaarten van de regio ten toon stelt.

Contact : www.petitfute.com

De Cour du Fleuve in Podor

 

Dit mooie gebouw gelegen op de kaai van Podor, is een volledig gerenoveerde oude handelspost.

Het is een ideaal vertrekpunt om Podor en de vallei van de Senegal rivier te bezoeken. Deze plek beladen met geschiedenis nodigt uit tot ontspanning in een originele omgeving.

Contact : www.lacourdufleuve.com

Retour Haut de Page

Français English Espagnol Nederlands